Verbouw

Het verbouwen en herstellen van woningen ouder dan 2 jaar valt tijdelijk onder het 6%tarief. Het 6%-tarief geldt alleen voor werkzaamheden die u afrondt voor 1 juli 2015. Onder verbouwings- en herstelwerkzaamheden verstaan wij: het vernieuwen, vergroten, herstellen of vervangen en onderhouden van (delen van) de woning.

Deze tijdelijke maatregel geldt ook voor:

  • Het ontwerpen en vervaardigen van bouwtekeningen door architecten en dergelijke ondernemers als zij ook de renovatie van de woning begeleiden.
  • De arbeidskosten van hoveniers voor het aanleggen en onderhouden van tuinen die behoren bij woningen die ouder zijn dan 2 jaar.
  • De arbeidskosten van de in opdracht van de opdrachtgever op maat gemaakte goederen die een onderdeel gaan vormen van de woning. Dit geldt zowel voor de op locatie gemaakte goederen als de in het eigen bedrijf gemaakte goederen.

Let op!

Het 9%-tarief geldt alleen voor het arbeidsloon, niet voor de meegeleverde materialen.

Voorbeelden verbouwings- en herstelwerkzaamheden

Wilt u weten of uw werkzaamheden onder het 9%-tarief vallen? U vindt een overzicht in Werkzaamheden die tijdelijk onder het 9%-tarief vallen.

Bouwbedrijf Hollands Kroon is allround!

Wilt uw huis of bedrijfspand verbouwen? Dan bent u bij Bouwbedrijf Hollands Kroon aan het juiste adres. Wij verbouwen woningen en bedrijfsgebouwen, van idee tot oplevering. Het verbouwen van een woning geeft meestal overlast. Dit ongemak proberen we zoveel mogelijk te beperken onder meer door het plaatsen van extra beschermende middelen, zoals stofschotten. Door de jarenlange ervaring in het verbouwen van woningen en bedrijfsgebouwen is Bouwbedrijf Hollands Kroon de juiste partner. Wij helpen u graag om uw ideeën te realiseren…

Een greep uit onze specialismen:
–  het plaatsen van dakkapellen;
–  het realiseren interne verbouwingen;
–  het verzorgen aanbouwen (tot 2,5 m1 aan de achterzijde vergunningsvrij);
–  de bouw van garage`s; erkers, kantoren
–  het indelen van bedrijfunits

Wilt u meer weten over onze projecten?  Klik u dan op link ‘projecten’,daar vindt u recente foto`s van door ons opgeleverde bouwprojecten.

Bouwbedrijf Hollands Kroon is lid van Bouwend Nederland en Bouwgarant. Dat geeft u zekerheid en schept vertrouwen. Voor meer informatie kijk op www.bouwgarant.nl